Wat gebeurt er tijdens de therapie

INTEGRATIEVE THERAPIE

Wat gebeurt er tijdens de therapie

Als integratief therapeute zal ik je helpen om de verbinding met je natuurlijke heelheid, innerlijk weten en levensvreugde te herstellen. Afhankelijk van wie je bent, van je klacht, je vraag of wens, combineer ik inzichten, technieken en methoden op het terrein van opvoeding, (trauma-)hulpverlening, zingeving en levensvragen en creatieve therapie en zal ik je laten delen in de wijsheid vanuit alle windrichtingen en spirituele tradities.
In mijn werkkamer kunnen we samen praten maar er is ook ruimte om gewoon stil te zijn. We kunnen werken met beweging, klei, verf, verhalen, verbeelding  en met dat wat zich in het hier en nu spontaan aandient. Hierin zal ik appél doen op je bereidheid stil te staan bij wat je maakt, denkt en voelt en je uitnodigen contact te maken met je waarneming, beweging en beleving.
Het doel van dit therapeutische proces is bewustwording: dat je inzicht, respect en vrijheid krijgt in relatie tot je klacht, wens of vraag. Want dan weet je zeker, en van binnenuit, wat voor jou belangrijk is en hoe je in harmonie kunt leven met jezelf en met je omgeving.

Een  gewone therapiesessie duurt anderhalf uur. Als dat wenselijk is kunnen we ook wat korter of juist wat langer samen zijn.

 

lees verder:

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s